Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adriana . Katarzyna Kati anula1 (8199 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Edel napisał:
Kurwa - czy tu sie odpowiada na czyjas wypowiedz, czy wali postami, ktore i tak zaw3sze znajda sie na koncu? jest tu jakis admin???

Przekonasz się że jest już niebawem. Jest środek nocy a Ty drzesz japę na całą wieś.
Odpowiedziałem Ci, mam nadzieję że jesteś dumny i zadowolony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Edel napisał:
Kurwa - czy tu sie odpowiada na czyjas wypowiedz, czy wali postami, ktore i tak zaw3sze znajda sie na koncu? jest tu jakis admin???

oo...ooo...oooo

i powiedz Smajkowi po co CI to "ku**a" juz w 6 wypowiedzi ??????????

kolejny ...jakis ...taki ....nerwooowwwaty.....

WTF??

tak, odpowiada sie na czyjas wypowiedz
tak, wali sie postami
tak, jest tu Admin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Grzes203 napisał:
Edel napisał:

Przekonasz się że jest już niebawem. Jest środek nocy a Ty drzesz japę na całą wieś.
Odpowiedziałem Ci, mam nadzieję że jesteś dumny i zadowolony.

A już tak poza nawiasem Edel, to na czyjąś wypowiedź można ewentualnie zareagować, na wypowiedż sie nie odpowiada. Odpowiedzieć mozna na pytanie. Nie wychodź przed orkiestrę, jesli nie umiesz czytać partytury. Admin wkrótce zapewne odezwie się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Edel napisał:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Miroslaw .....
(Ciuciek)
Wiking
Hilton napisał:
ciućka to ja wezma jak bede miala przeprowadzke. Na klate on bierze ze 100 kilo, to akurat da rade mnie przeprowadzic szybciutko. Ciekawe tylko, czy cycuś posiada prawo jazdy ??
widze ze ci sie cycus mazy hahah no ale mi zaniżyłaś te 100kg haha dla twojej wiadomosci biore 140 a wiesz czemu tak wygladam jestem bylym pilkazem a teraz to sobie z nawyku cwicze. jesli chodzi o prawko to mam a w przeprowadzce moge pomóc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Miroslaw .....
(Ciuciek)
Wiking
Balety w torsie dobra ekipa była zapraszam wszystkich na następna imprezkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ciuciek napisał:
Hilton napisał:
ciućka to ja wezma jak bede miala przeprowadzke. Na klate on bierze ze 100 kilo, to akurat da rade mnie przeprowadzic szybciutko. Ciekawe tylko, czy cycuś posiada prawo jazdy ??
widze ze ci sie cycus mazy hahah no ale mi zaniżyłaś te 100kg haha dla twojej wiadomosci biore 140 a wiesz czemu tak wygladam jestem bylym pilkazem a teraz to sobie z nawyku cwicze. jesli chodzi o prawko to mam a w przeprowadzce moge pomóc

140 ??? To i mnie weźmiesz

A w którym to klubie trampkarzy kopałes? Moze nawet mam szalik....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:

140 ??? To i mnie weźmiesz

A w którym to klubie trampkarzy kopałes? Moze nawet mam szalik....

Raczej nie masz bo to limitowana edition była, babcia tylko cztery udziergała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tylko 4??? No tak, dla wszystkich zawodników.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking

Biedny ten ,,Ciuciek,, .........tak sam musi kopać piłkę na boisku ,nikt nie chce do niego dołączyć , tylu ma przeciwników ale wygląd świadczy o tym ,że sobie poradzi , bawcie się dalej...........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok